Verzendkosten
Alle bestellingen boven de € 25,- worden in Nederland gratis thuisbezorgd. Bij een bestelling onder de € 25,- rekenen wij € 4,95 verzendkosten.

Overige landen
Wilt u een bestelling ontvangen op een adres buiten Nederland, dan kunt u hiervoor de verzendkosten per email opvragen. Email uw bestelling en het bezorgadres naar onze klantenservice via klantenservice@mondzorgweb.nl.

Verzending
Alle pakketten en/of briefpost worden in Nederland met DPD, PostNL, DHL of GLS verstuurd.

Deelleveringen
Sommige artikelen hebben een levertijd van 1 tot 4 werkdagen. Dit staat vermeld bij het product op de productpagina. Als u meerdere producten bestelt met verschillende levertijden dan kan het zijn dat wij ervoor kiezen om uw bestelling in twee of meer delen te leveren. De verzendkosten zullen hierdoor niet veranderen.

Tijdens bezorging niet thuis
Als uw bestelling als briefpost wordt verstuurd hoeft u niet thuis te zijn. Bent u onverwacht niet thuis als uw bestelling wordt aangeboden als pakketpost, dan kan deze worden afgegeven bij uw buren.
Afhankelijk van het bezorgdienst kan de bezorger ook een kaartje in uw brievenbus doen waarop staat wanneer de bestelling opnieuw wordt aangeboden. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. Komt dit moment niet uit, volg dan de instructies op het kaartje.

Verwachte bezorgtijden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, is morgen is huis*, dit betekent:

Besteld op:Verzonden op:Verwachte levering op:
Maandag voor 22:00 uurMaandagDinsdag
Dinsdag voor 22:00 uurDinsdagWoensdag
Woensdag voor 22:00 uurWoensdagDonderdag
Donderdag voor 22:00 uurDonderdagVrijdag
Vrijdag voor 22:00 uurVrijdagZaterdag
Vrijdag na 22:00 uurMaandagDinsdag
Zaterdag en zondagMaandagDinsdag

* Deze bezorgtijden zijn gebaseerd op de bezorgservice van DPD, PostNL, DHL of GLS. In enkele gevallen kan een bestelling er langer over doen.
Let op! Sommige artikelen hebben een levertijd van 1 tot 4 werkdagen. Dit staat vermeld bij het product op de productpagina.

Als een product niet op voorraad is, staat de verwachte levertijd bij het product vermeld.

** Bestellingen voor de Waddeneilanden komen meestal 1 à 2 dagen later dan de verwachte bezorg dag aan, dit in verband met de bootovertocht.

*** Met uitzondering van nationale feestdagen worden uw bestellingen altijd verwerkt en bezorgd.