Over onsDe Witte Vrouwen Instagram white iconDe Witte Vrouwen Facebook white icon

Op deze pagina kunt u meer lezen over onze praktijk, hoe wij werken en waar we voor staan. Wilt u meer informatie over onze mondhygiënisten? Maak kennis met ons team. Voor contact, leuke tips over uw persoonlijke mondverzorging en updates over wat er speelt in de praktijk, zijn wij nu ook te volgen op social media. Meer over ons? Klik op de icoontjes

Over ons

De praktijk is gestart in de Parkstraat en heette de praktijk voor Mondhygiëne. Deze praktijk bestond uit twee behandelkamers. In 2004 werd het patiëntenbestand te groot voor de toenmalige behuizing en verhuisde de praktijk naar een groter pand in de wijk Wittevrouwen. Sinds september in datzelfde jaar heten we ”Mondhygiënistenpraktijk de Witte Vrouwen.”

Tegenwoordig zijn we een gerenommeerd bedrijf waar we werken met de meest moderne technieken. We werken dagelijks met veel zorg en aandacht met een team van ervaren mondhygiënisten. Het team is erg hecht. We weten wat we aan elkaar hebben en proberen iedereen vanuit zijn of haar kracht te laten functioneren. Sinds 2020 hebben we een vernieuwde website, zijn we steeds beter online vindbaar en proberen ook via deze weg onze patiënten te allen tijde van goede zorg en begeleiding te voorzien. Met name om de nieuwe generatie te blijven bereiken, met als doel, het creëren van een goede kwaliteit van mondhygiëne voor iedereen.

Locatie

Mondhygiënistenpraktijk de Witte Vrouwen is sinds 2004 gevestigd aan de Poortstraat in de wijk Wittevrouwen te Utrecht. Wij werken met 4 mondhygiënisten en 2 assistentes.

Mondhygiënist

Kwaliteit

De mondhygiënisten die bij ons werken hebben jarenlange werkervaring. Wij volgen regelmatig bijscholingscursussen, houden elkaar scherp door intercollegiaal overleg. Wij streven zo naar de hoogste kwaliteitsstandaard en willen dit op alle mogelijke manieren uitdragen.

slide1

Aandacht en service

Naast een goede persoonlijke behandeling bij ons in de praktijk vinden we het belangrijk dat u zelf een optimale zelfzorg leert toe te passen. Wij geven u persoonlijk advies maar ook kunt u onze algemene mondzorgadviezen teruglezen op de website. Kijk bijvoorbeeld op de pagina ”poetsinstructie” voor meer informatie. De producten die wij u adviseren, zoals ragers, tandenstokers en spoelmiddelen zijn in de praktijk verkrijgbaar.

patiënt 3 bij mondhygiënistenpraktijk De Witte Vrouwen

Samenwerking

Wij vinden het belangrijk om de behandelingen in goede samenwerking met u en uw tandarts uit te voeren. Voor specifieke vraagstukken raadplegen wij, met uw toestemming, zo nodig andere beroepsbeoefenaars in de mondzorg. Door samen te werken leveren we de beste mondzorg voor u.

behandelstoel met apparatuur 1 bij mondhygienist

Een verwijzing van uw tandarts is niet nodig.

Wat onze klanten van ons vinden

Wij streven naar continue verbetering om u in de toekomst nog beter van
dienst te kunnen zijn. Laat ons weten hoe u de praktijk en behandeling hebt
ervaren. Zowel verbeterpunten als complimenten zijn welkom.

9,0

“Sinds heel veel jaren kom ik in de praktijk. Altijd prima, prettig en efficient. Mijn complimenten!!”

Cijfer: 8
JdV

“Zou niet weten op welk vlak de praktijk haar service zou kunnen verbeteren. Top.”

Cijfer: 10
AD