Over onsDe Witte Vrouwen Instagram white iconDe Witte Vrouwen Facebook white icon

Op deze pagina kunt u meer lezen over onze praktijk, hoe wij werken en waar we voor staan. Wilt u meer informatie over onze mondhygiënisten? Maak kennis met ons team. Voor gemakkelijk contact, leuke tips over uw persoonlijke mondverzoring en updates over wat er speelt in de praktijk, zijn wij nu ook te volgen op social media. Meer over ons? Klik op de onderstaande icoontjes

 

Over ons (de geschiedenis)

Onze praktijk werd eind vorige eeuw opgericht. Ik, Irene Smits, heb mijzelf in 1996 aangesloten bij de praktijk bestaande uit 2 mondhygiënisten. Met mij erbij dus drie. Vanaf daar hebben wij jaren lang met veel plezier ons vak uitgeoefend. In 2001 zijn we verder gegaan met twee personen nadat de oprichtster tot mijn grote spijt vanwege gezondheidsklachten moest uittreden.

In de daaropvolgende jaren ging het beter en beter met de praktijk. In 2004 werd het patiëntenbestand te groot en verhuisde de praktijk naar een groter pand in de wijk Wittevrouwen. Sinds september in datzelfde jaar heeft de praktijk dan ook een nieuwe naam. ”Mondhygiënistenpraktijk De Witte Vrouwen.”

Anno 2020 zijn we een gerenommeerd bedrijf en een moderne mondhygiënist. We werken dagelijks met veel zorg en liefde met een team van specialisten bij de praktijk. We hebben een website, zijn steeds beter online vindbaar en proberen via deze weg onze patiënten ten alle tijden van goede zorg en begeleiding te voorzien.

Locatie

Mondhygiënistenpraktijk de Witte Vrouwen is sinds 2004 gevestigd aan de Poortstraat in de wijk Wittevrouwen te Utrecht. Wij werken met 4 mondhygiënisten en 2 assistentes.

Mondhygiënist

Kwaliteit

De mondhygiënisten die bij ons werken hebben allen zeer veel jaren werkervaring. Wij volgen regelmatig bijscholingscursussen, houden elkaar scherp door intercollegiaal overleg en zo nodig raadplegen wij andere zorgverleners in de mondzorg. Wij streven zo naar de hoogste kwaliteitstandaard.

slide1

Aandacht en service

Naast een goede persoonlijke behandeling bij ons in de praktijk vinden we het belangrijk dat u zelf een optimale zelfzorg leert toe te passen. Wij geven u persoonlijk advies maar ook kunt u onze algemene mondzorgadviezen teruglezen op de website. Kijk bijvoorbeeld op de pagina ”poetsinstructie” voor meer informatie. De artikelen die wij u adviseren zijn in de praktijk verkrijgbaar.

patiënt 3 bij mondhygiënistenpraktijk De Witte Vrouwen

Samenwerking

Wij vinden het belangrijk om de behandelingen in goede samenwerking met u en uw tandarts uit te voeren. Door samen te werken leveren we de beste mondzorg voor u.

behandelstoel met apparatuur 1 bij mondhygienist

Wij werken zonder verwijzing van een tandarts

Wat onze klanten van ons vinden

Wij streven naar continue verbetering om u in de toekomst nog beter van
dienst te kunnen zijn. Laat ons weten hoe u de praktijk en behandeling hebt
ervaren zowel verbeterpunten als complimenten zijn welkom

9,0

“Sinds heel veel jaren kom ik in de praktijk. Altijd prima, prettig en efficient. Mijn complimenten!!”

Cijfer: 8
JdV

“Zou niet weten op welk vlak de praktijk haar service zou kunnen verbeteren. Top.”

Cijfer: 10
AD